Kattopellit, muut rakennuspeltityöt ja kokonaiset remontit Satakunnassa

Yhteydenotto

Luvian RakennusPelti Oy tekee monenlaiset rakennuspeltityöt, kattoremontit ja omakotitalojen ulkoverhouksen uusimistyöt koko Satakunnan alueella. Rakennuspeltitöiden valikoimamme pitää sisällään kattopellit, ikkunapellit, erilaiset peltilistat, piiput ja muut katon ulostulot, sadevesikourut ja syöksytorvet sekä huuvat uunien yllä. Teemme halutessasi koko peltikattosi remontin tai omakotitalosi ulkoverhouksen. Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, niin selvitetään, miten voimme olla avuksi.

Rakennuspeltityöt estämään sade- ja sulamisvesien pääsy rakenteisiin

Pelti taipuu moneksi. Erilaisten peltilistojen avulla estetään sade- ja sulamisvesien pääsy talon rakenteisiin ja viimeistellään asennustyöt. Hyvin toteutettu pellitys on myös hyvännäköinen. Katon ja läpiviennin yhtymäkohdan tiivistäminen on yksi tärkeimmistä syistä käyttää pellityksiä. 


Pellitys suojaa myös piippua sään aiheuttamilta rasituksilta. Piipunhattu taas vähentää sadeveden ja lumen pääsyä hormeihin, suojelee savupiippua rapautumiselta ja parantaa piipun vetoa. Me teemme erilaiset peltilistat, ovi- ja kynnyslistat, piipun pellitykset ja piipunhatut. Saat meiltä lisäksi mittatilauksena lieden höyryhuuvat estämään käryn leviämistä ja luomaan yksiköllistä ilmettä keittiöösi.

Kattopellit ja kattoremontit ammattitaidolla

Peltikatto on käytetyin vesikatetyyppi Suomessa. Peltikatto on helppohoitoinen, suhteellisen edullinen ja oikein huollettuna pitkäikäinen valinta taloosi. Me asennamme ja huollamme peltikatot ja teemme kattoremontit omakoti-, rivitalo- tai kerrostalokohteeseesi ammattitaidolla. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä monipuolisesti.

Vesikourut ja syöksytorvet ohjaamaan sadevesi oikeaan paikkaan

Sadevesijärjestelmän tarkoituksena on kerätä ja ohjata sadevesi pois katolta. Sadeveden keräämiseen peltikatoilla käytetään yleisesti jalkaränniä (jalkakouru, pystykouru). Jalkarännissä vesi ohjataan vesiuoman kautta suppiloon ja sieltä edelleen syöksytorveen. Saat meiltä vesikourut ja syöksytorvet asennettuna taloosi. Hoidamme myös sadevesijärjestelmien puhdistukset, korjaukset ja huollot!

Ikkunapellit suojaamaan rakenteita kosteudelta

Ikkunapellit suojaavat rakenteita vedeltä ja kosteudelta. Pellit ohjaavat sadevettä valumaan pois rakenteista päin. Saat meiltä pellitykset taloosi. Asennamme ikkunapellit uudis- ja saneerauskohteisiin. Remontin yhteydessä voimme korjata aiemmat rakennusvirheet, kuten liian loivat pellitysten kaadot.

Erilaisten peltien asennukset tarpeidesi mukaan

Asennamme erilaiset pellitykset uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin Satakunnan alueella. Meiltä saat kattopellit valmiiksi asennettuna vesikatteesta suojapellityksiin saakka. Teemme tarvitsemasi sadevesijärjestelmien, ikkunapeltien, kynnyspeltien ja muiden rakennuspeltien asennukset. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika ilmaiselle arviointikäynnille.